Cal Jaume

St. Esteve 38
Marganell
93.835.71.50
Info@restaurantcaljaume.com
http://www.restaurantcaljaume.com/

Tipus cuina: Cuina de temporada i proximitat
Horari: De dimarts a diumenge: esmorzars 9:00-11:30 i dinars 13.00-16:00 (de dimarts a divendres fins 15:30); Dissabte, sopars de 20:30 a 22:30
Festius: Dilluns (excepte festius)
Vacances: Del 9 al 27 de juliol
Col·lectiu: Fogons del Bages
Amanida de tomàquet rosa de Montserrat amb ventresca de tonyina vermella a baixa temperatura.

Tàrtar de tomàquet cor de bou, amb sashimi de vieira, ametlles i llima.

Terrina de conill i ceps mb confitura de tomàquet pebroter

Productor:
Cal Montclar (Monistrol de Montserrat-Marganell)
Ca la Rosina (Santpedor)- Avi Serafí