Els productors

L’Era, espai de recursos agroecològics

Manresa

Ofereix recursos i dona suport a les persones i entitats relacionades amb la producció agrària ecològica i l’agroecologia a través de diferents projectes de llarg recorregut o bé de projectes puntuals sorgits d’iniciativa pròpia o bé per encàrrec extern.

Treballa en la divulgació de pràctiques i tècniques de producció ecològica, energies renovables, bioconstrucció i autosuficiència en general, a partir de la publicació i distribució de materials, propostes de formació i xerrades.

Cerca, multiplica, conserva i difon les varietats locals que són pròpies del nostre territori perquè tornin a estar als camps, a les cuines i als nostres plats.

I també fan colla i s’ho passen bé!

Informació de contacte

Adreça:

Av. Universitària, 4-6 08242-Manresa.

Telèfon

938 787 035

Correu electrònic

info@associaciolera.org

Els altres productors

Manresa
Varietats: Rosa Montserrat buit, Rosa ple, Mamella de monja, Barbastro, Pebroter, Cor de bor, Cherry, Verd, Rama, Pera.
Manresa
Varietats: Rosa Ple, Pebroter, Cor de Bou, Cirerol de Pera, Bodar
Sant Vicenç de Castellet
Varietats: Bombeta groc,Cirerol,Verd de marge, Rallat de california, Cor de bou, Rosa mura buit, Penjar, Tomaquet pera Ple de Berga
Castellbell i el Vilar
Varietats: Montserrat, Sant Benet (Rosa mig ple), Rosita (rosa ple),Pit de monja, Pebroter, Cor de bou, Tinet (vermell d’amanir), Palamós (de penjar), Cirerol, Pera
Sallent
Varietats: rosa itàlia, mandó, tomacó de punxa, tomacó de palamós, ananas, buit d’olesa, pit de monja, cor de bou, esquena verd
Manresa
Varietats: Rosa buit, Mamella de Monja, Esquena verd, Montgrí, Pebroter, Penjar i Pera
Manresa
Varietats: Pebroter, Montserrat, Mura ple, pera
Manresa
Varietats: Montserrat, Sant Benet, Castellnou, República, Rosa ple
Manresa
Varietats: Rosa Montserrat, Esquena verd, Pebrotina, Rosa Barbastre, Blau, Cirerol, Cor de bou, Cor de bou rosat

Segueix la Festa a les xarxes:

Comissió organitzadora: