A les 19.00 h per la plataforma YouTube.
Showcooking: Cuinem amb tomàquet. Amb l’oli com a producte convidat.
Diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que podrem degustar en el Sopar del tomàquet del dijous, i també en el Sopar degustació que oferiran en els seus restaurants el divendres 24 i dissabte 25 de juliol.
Organitzen: Fundació Alícia, restaurant Mas de la Sala, restaurant Alberg de Castelladral, restaurant Le Clandestin, Restaurant Cal Magre, Hostal Soler i Kursaal Espai Gastronòmic.
A les 19.00 h per la plataforma YouTube.
Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.
Fes-te el sopar a casa!
Hi ha la possibilitat de fer-se el sopar a casa, comprant les cistelles amb els principals ingredients, que s’hauran d’encarregar a Mengembages, i que es podran recollir al llarg de la setmana a la mateixa botiga o en punts de recollida associats i dissabte al mercat del Tomàquet de Puigmercadal.