Sopar del tomàquet

Dijous 23

SOPAR DEL TOMÀQUET

Dijous 22 de juliol

A partir de les 21:30 h al Parc de la Seu.

Sopar degustació amb la participació de cuiners de dos restaurants de la comarca (Mas de la Sala i Alberg de Castelladral). 

Plats elaborats amb diferents varietats de tomàquets i el producte convidat de l’edició d’enguany: la carn de pastura. Durant el sopar, es recolliran aliments per a la Xarxa de Suport Mutu de Manresa.

Organitzen: restaurant Mas de la Sala i restaurant Alberg de Castelladral

Col·labora: Xarxa de Suport Mutu de Manresa

Preu: 25 €. Es requereix inscripció prèvia

Durant el sopar es farà recollida d’aliments per a la xarxa  Intergrupal de Suport Mutu de Manresa. 

Els restaurants

Restaurant Mas de la Sala

Restaurant Alberg de Castelladral

Restaurant la Clandestin

Restaurant Cal Magre

Hostal Soler

Kursaal Espai Gastronòmic

Producte convidat

Cada any, a més del tomàquet, es vol donar protagonisme a un altre producte emblemàtic del Bages. Aquest any és l’oli.

En totes les receptes del Sopar del tomàquet, hi intervé aquest producte.

El menú

El menú consta de sis plats. En tots els restaurants s’oferirà exactament el mateix menú.

S’acompanyarà, també, dels mateixos vins, tots de la DO Pla de Bages.

Els vins

El Bages, terra de vins

La DO del Pla de Bages, els millors vins per acompanyar els millors tomàquets, de la mà dels millors cuiners.

Reserves

Tiquet: 25 €

Places limitades

Un percentatge de la recaptació es destinarà a fons amb finalitats socials.

 

calendar

Calendari d'activitats

Dissabte 24 de juliol

Segueix la Festa a les xarxes:

Comissió organitzadora: