SOPAR DEL TOMÀQUET
Dijous 22 de juliol
A partir de les 21:30 h al Parc de la Seu.
Sopar degustació amb la participació de cuiners de cinc restaurants de la comarca (L’Espai Gastronòmic Jordi Llobet, Laida Restaurant, restaurant Alberg de Castelladral, restaurant Bacasis i restaurant Mas de la Sala). Plats elaborats amb diferents varietats de tomàquets i el producte convidat de l’edició d’enguany: la carn de pastura. Durant el sopar, es recolliran aliments per a la Xarxa de Suport Mutu de Manresa.
Plats elaborats amb diferents varietats de tomàquets i el producte convidat de l’edició d’enguany: la carn de pastura. Durant el sopar, es recolliran aliments per a la Xarxa de Suport Mutu de Manresa.
Organitzen: L‘Espai Gastronòmic Jordi Llobet, Laida Restaurant, restaurant Alberg de Castelladral, restaurant Bacasis i restaurant Mas de la Sala.
Col·labora: Xarxa de Suport Mutu de Manresa i MengemBages
Preu: 25 €. Es requereix inscripció prèvia
Durant el sopar es farà recollida d’aliments per a la xarxa Intergrupal de Suport Mutu de Manresa.
Els restaurants

Restaurant Mas de la Sala

Restaurant Alberg de Castelladral

LAIDA Restaurant

Restaurant Bacasis

Espai gastronòmic Jordi Llobet
Producte convidat

Cada any, a més del tomàquet, es vol donar protagonisme a un altre producte emblemàtic del Bages. Aquest any és la carn de pastura
En totes les receptes del Sopar del tomàquet, hi intervé aquest producte.
El menú
El menú consta de vuit plats.
S’acompanyarà, també, dels mateixos vins, tots de la DO Pla de Bages.
Durant el Showcooking de la jornada inaugural es mostrarà com elaborar els plats del Sopar del Tomàquet.
Els vins

El Bages, terra de vins
La DO del Pla de Bages, els millors vins per acompanyar els millors tomàquets, de la mà dels millors cuiners.
Reserves
Tiquet: 25 €
Places limitades
Un percentatge de la recaptació es destinarà a fons amb finalitats socials.