Sopar del tomàquet

Dijous 23

Dijous 23 de juliol.

A partir de les 21.00 h al Restaurant Mas de la Sala.

Una oportunitat única per tastar els millors tomàquets de la mà dels millors cuiners.

Sopar maridatge de diverses varietats de tomàquet amb productes del Bages. Amb l’oli del Bages com a producte convidat. Acompanyats de vins de la DO Pla de Bages.

Organitzen: Restaurant Mas de la Sala, restaurant Alberg de Castelladral, restaurant Le Clandestin, Restaurant Cal Magre, Hostal Soler i Kursaal Espai Gastronòmic.

La Covid-19 ho fa diferent: aquest any no serà al parc de la Seu, sinó al restaurant Mas de la Sala.

Durant el sopar es farà recollida d’aliments per a la xarxa  Intergrupal de Suport Mutu de Manresa.

Els restaurants

Restaurant Mas de la Sala

Restaurant Alberg de Castelladral

Restaurant la Clandestin

Restaurant Cal Magre

Hostal Soler

Kursaal Espai Gastronòmic

Producte convidat

Cada any, a més del tomàquet, es vol donar protagonisme a un altre producte emblemàtic del Bages. Aquest any és l’oli.

En totes les receptes del Sopar del tomàquet, hi intervé aquest producte.

El menú

El menú consta de sis plats. En tots els restaurants s’oferirà exactament el mateix menú.

S’acompanyarà, també, dels mateixos vins, tots de la DO Pla de Bages.

Els vins

El Bages, terra de vins

La DO del Pla de Bages, els millors vins per acompanyar els millors tomàquets, de la mà dels millors cuiners.

Reserves

Tiquet: 25 €

Places limitades

Un percentatge de la recaptació es destinarà a fons amb finalitats socials.

 

calendar

Calendari d'activitats

Dissabte 25

Segueix la Festa a les xarxes:

Organitzen: