Les receptes de la
Festa del Tomàquet

Bacallà amb tomàquet mamella de monja

Una recepta de:

Hostal Soler

Ingredients:

600 g de llom de bacallà al punt de sal

3 pebrots verds

2 pebrots vermells

3 cebes

8 tomàquets mamella de monja madurs

3 cullerades d’oli d’oliva verge extra arbequina del Celler El Molí de Collbaix

5 g de pinyons

5 g de panses sense pinyons

5 g de nous pelades

Preparació

Tallem els pebrots i la ceba a daus ben petits, els posem a la paella amb l’oli i els sofregim.

Un cop daurat hi afegim el tomàquet i deixem que faci xup-xup 10 minuts.

Col·loquem el llom de bacallà a la safata del forn, posem el sofregit per sobre, els pinyons, les panses i les nous.

Enfornem durant 15 minuts a 160 ºC.

Durant el Showcooking del dilluns dia 20, diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que degustarem als seus restaurants en el Sopar del tomàquet i en el Sopar degustació.

Aquí podeu veure el vídeo corresponent a la recepta.

 

Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.

Segueix la Festa a les xarxes:

Organitzen: