Les receptes de la
Festa del Tomàquet

Carpaccio de tomàquet rosa ple amb oli d’anxoves i formatge de pasta cuita de cal Músic

Una recepta de:

Alberg de Castelladral

Ingredients:

8 tomàquets rosa ple madurs

6 filets d´anxoves

15 g de formatge curat ratllat, de pasta cuita de Cal Music

Tàperes

1 ceba vermella o de Figueres petita

Julivert

Orenga fresca

Ruca

Pebre negre

Oli d´oliva verge extra

Vinagre balsàmic

Preparació

Netegem el tomàquets, els traiem l´ull i els tallem a rodelles el més fines possibles, tot disposant-los en una plata plana.

Posem els filets d´anxova al vas de la batedora i hi afegim un rajolí generós d´oli d´oliva verge extra, i unes gotes de vinagre balsàmic. Ho batem tot, aconseguint una vinagreta. Tallem la ceba a daus ben petits, i els col·loquem repartits per sobre el tomàquet, juntament amb les tàperes. Salsem el tomàquet amb la vinagreta d´anxoves. Ratllem el formatge curat per sobre del carpaccio. Picolem el julivert i les fulles d´orenga i en posem una mica per sobre del carpaccio. Finalment decorem per sobre amb alguna fulla de ruca.

Durant el Showcooking del dilluns dia 20, diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que degustarem als seus restaurants en el Sopar del tomàquet i en el Sopar degustació.

Aquí podeu veure el vídeo corresponent a la recepta.

 

Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.

Segueix la Festa a les xarxes:

Organitzen: