Les receptes de la
Festa del Tomàquet

COCA AMB PÈTALS CONFITATS DE TOMÀQUET POMETA, BACALLÀ, CEBA I OLIVADA

Una recepta de:

Ingredients:

200 gr. De pasta de full

4 tomàquets pometa o esquena verd

2 Cebes tendres

200 gr. De bacallà esqueixat al punt de sal

4 cullerades soperes d’olivada negra

Fulles de alfàbrega

Preparació

Es cou la pasta de full tallada a talls de 4×8 cm uns 20 minuts a  180 °C

Es tallen pètals de tomàquet, sense pell ni llavors , i es posen en una safata de forn amb paper de pastisseria i s’amaneixen amb sal, sucre , pebre i timó.

Coem a 80ºC durant 4 hores. Guardem els pètals coberts d’oli. Tallem ceba a la juliana i la  fregim amb sucre, sal i pebre.

Muntem la coca posant la ceba, els pètals de tomàquet i el bacallà damunt de la pasta de full. Posem l’olivada i decorem amb fulles d’alfàbrega. Si no es vol pelar-los i estalviar feina, també és una opció!

Durant el Showcooking del dilluns dia 20, diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que degustarem als seus restaurants en el Sopar del tomàquet i en el Sopar degustació.

Aquí podeu veure el vídeo corresponent a la recepta.

 

Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.

Segueix la Festa a les xarxes:

Comissió organitzadora: