Les receptes de la
Festa del Tomàquet

COSTELLA DE VEDELLA ECOLÒGICA DEL BAGES CUITA A BAIXA TEMPERATURA AMB SOFREGIT DE TOMÀQUET DE L’ÀVIA

Una recepta de:

Ingredients:

800 g costella de vedella o vaca de les Tàpies amanida amb sal i pebre

100 g  All negre pelat

200 g Sofregit de la iaia ( 2 ceba picada ,4 dents all picats ,12 tomàquets, pebre i sucre)

Preparació

Coem la costella a baixa temperatura; 75 ºC durant 20 hores. Un cop cuita la desossem, prensem i refredem.  Al moment de servir la marquem i escalfem.

Triturem l’all negre amb l’aigua fins aconseguir un puré lleuger. Fem el sofregit amb l’oli d’oliva, els tomàquets a daus sense llavors ni pell, amanim amb sal, pebre i sucre i el deixem coure lentament 2 hores com a mínim. Muntem el plat fent una creu amb l’ all negre, posem la costella , saltegem i acabem amb una “quenelle” de sofregit de la iaia.

Durant el Showcooking del dilluns dia 20, diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que degustarem als seus restaurants en el Sopar del tomàquet i en el Sopar degustació.

Aquí podeu veure el vídeo corresponent a la recepta.

 

Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.

Segueix la Festa a les xarxes:

Comissió organitzadora: