Posem la farina sobre un marbre, i hi incorporem la mantega ben freda. Amb els dits anem cobrint la mantega amb la farina. Amb les dues mans treballem la mescla fins a obtenir una textura arenosa.
Fem un forat al centre i afegim la llet i el rovell. Ho anem incorporant amb els dits, i quan tot el líquid ja estigui absorbit, fem servir les mans per amassar fins aconseguir una textura suau. L´emboliquem amb film i la deixem reposar una hora a la nevera.
Mentrestant podem preparar el farciment. Primer marquem els tomàquets amb el ganivet tot fent una creu superficial a la pell, i els escaldem durant uns 30 segons amb aigua bullint. Els traiem i els posem amb aigua freda i gel. Un cop freds, els pelem i els tallem a mitges llunes.
En una paella o cassola que pugui anar al forn fem un caramel suau amb el sucre i la mantega, fins que es posi una mica marró, però no massa fosc. Hi afegim el tomàquet i la sal, i ho deixem coure tot junt uns vint minuts.. Deixem reposar una mitja hora per a que es refredi.