Les receptes de la
Festa del Tomàquet

Suau de cabra amb granisat de tomàquet, cirera, maduixa i herbes aromàtiques

Una recepta de:

Le Clandestin

Ingredients:

100 g de formatge de cabra

80 ml de crema de llet

60 ml llet

300 g de tomàquet

80 g de maduixes

80 g de cireres

1 all

40g de cogombre

1 branca de timó llimoner

Herbes aromàtiques ( maria lluïsa, menta, alfàbrega)

Oli corbella Migjorn

Sal

Pebre

Preparació

Netegem i tallem la maduixa, tot reservant uns grills per a finalitzar el plat..Triturem el tomàquet, cogombre, all, maduixa i la cirera i hi afegim sal, pebre i oli. Un cop ben triturat que no quedi pell ni pinyols, ho posarem al congelador.  En una cassola, escalfem la crema de llet, la llet i el timó llimoner. Un cop bulli, ho retirem del foc i hi afegim el formatge de cabra, tot deixant-ho infusionar durant 10minuts. Retirem el timó llimoner i triturem fins que quedi una “cremeta” suau i fina.

Presentació:

En una copa o plat fons disposarem el suau de cabra. Seguidament traurem del congelador el granissat de tomàquet i rasparem amb una forquilla la quantitat que vulguem, tot posant-lo al damunt del Suau de cabra.

Acabarem posant els grills de maduixa i cirera, les herbes aromàtiques i un raig d’oli corbella com a decoració.

Durant el Showcooking del dilluns dia 20, diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que degustarem als seus restaurants en el Sopar del tomàquet i en el Sopar degustació.

Aquí podeu veure el vídeo corresponent a la recepta.

 

Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.

Segueix la Festa a les xarxes:

Organitzen: