Les receptes de la
Festa del Tomàquet

“Taco” de secret ral d’Avinyó amb tomàquet cor de bou i oli d’oliva extra verge verdal Manresa

Una recepta de:

Mas de la Sala

Ingredients:

8 “tortitas”

Mig kg de secret

1 ceba dolça

3 tomàquets

Oli, all, romaní, sal i pebre

Per a la salsa::

5 cebes

10 tomàquets

Sal, pebre i caiena (“guindilla”) al gust

Preparació

Piquem la carn amb el ganivet. La salpebrem i saltegem a la paella amb oli aromatitzat amb all i romaní.

Tallem a daus petits la ceba i els tomàquets.

Per la salsa, coem la ceba tallada ben petita amb oli, primer a foc fort i després al mínim durant 24 hores, removent de tant en tant, vigilant que no es cremi. Una vegada cuita, afegim el tomàquet igualment tallat i el deixem coure per a fer un sofregit amb molt de color i intens. Cap al final, afegim la caiena a gust i si cal, una mica de sucre. Escalfem una mica la “tortita”, la farcim amb la carn calenta, hi afegim la ceba i el tomàquet en cru, i la salsa al gust.

Durant el Showcooking del dilluns dia 20, diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que degustarem als seus restaurants en el Sopar del tomàquet i en el Sopar degustació.

Aquí podeu veure el vídeo corresponent a la recepta.

 

Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.

Segueix la Festa a les xarxes:

Organitzen: