Les receptes de la
Festa del Tomàquet

TOMÀQUET DOLÇ CONFITAT, FARCIT AMB FRUITA I GELAT DE VAINILLA

Una recepta de:

Ingredients:

4 tomàquets vermells i forts (Quatre Cantos és idoni), pelats i buidats .

Farcits amb :

100 g. pinya a dauets petits

50 g cacauet picats

50 g. poma a daus

50 g. festucs verds picats,

50 g  prunes picades

Per la salsa de cocció:

½ l. Suc taronja

150 g sucre

1 beina de vainilla

½ branca canyella

Pell de llimona

Preparació

Coure els tomàquets en una paella.  Anirem napant amb la salsa uns 30 minuts.

Servir el tomàquet amb la seva salsera I una bola de gelat de vainilla , decorar amb una flor de lavanda.

Durant el Showcooking del dilluns dia 20, diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que degustarem als seus restaurants en el Sopar del tomàquet i en el Sopar degustació.

Aquí podeu veure el vídeo corresponent a la recepta.

 

Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.

Segueix la Festa a les xarxes:

Comissió organitzadora: