Les receptes de la
Festa del Tomàquet

TOMÀQUETS AMB GUST DE L’HORTA DEL BAGES

Una recepta de:

Ingredients:

1 tomàquet de cadascuna de les varietats del Bages

Oli d’oliva extra verge

Sal

Preparació

Rentem els tomàquets, traiem el cap i fem una creu amb el ganivet per la part de sota. Els escaldem en aigua amb sal bullint durant 30 segons, retirem i refredem amb aigua, sal i gel. Escorrem i pelem.

Els tallem a trossos i els amanim, en aquest cas amb oli d’oliva extra verge d’Oller del Mas.

Millor fer-ho una estona abans de menjar-los i deixant-los a temperatura ambient.

Durant el Showcooking del dilluns dia 20, diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que degustarem als seus restaurants en el Sopar del tomàquet i en el Sopar degustació.

Aquí podeu veure el vídeo corresponent a la recepta.

 

Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.

Segueix la Festa a les xarxes:

Comissió organitzadora: