Les receptes de la
Festa del Tomàquet

“TOMATO” CHEESCAKE AMB MENTA I FARIGOLA

Una recepta de:

Ingredients:

250 g de formatge cremós

2 ous

100 g de sucre

125 ml de nata

6 g de farina de blat de moro

1 branca de farigola

30 g de menta fresca

24 tomàquets cirerol

Preparació

Escaldem i pelem els tomàquets. Els confitem amb un almívar TxT (igual de sucre que d’aigua) amb les fulles de menta.

Per un altre costat barregem el formatge, els ous, el sucre, la nata infusionada amb la farigola i la farina de blat de moro i batem amb un túrmix.

Pre escalfem el forn a 220°C i coem els pastissos en un motllo folrat de paper sulfuritzat durant uns 10-12 minuts.

Deixem refredar a temperatura ambient i servim acompanyat d’uns tomàquets cirerols confitats.

Durant el Showcooking del dilluns dia 20, diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que degustarem als seus restaurants en el Sopar del tomàquet i en el Sopar degustació.

Aquí podeu veure el vídeo corresponent a la recepta.

 

Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.

Segueix la Festa a les xarxes:

Comissió organitzadora: