Per l’hamburguesa:
150 g de llenties cuites Pebre vermell de “la vera “
150 g d’arròs extra Montsià bullit
1 ceba picada
4 cullerades soperes d’ oli d’ oliva
1 gra d’all picat
Sal , pebre
1 cullerada de cafè 50 g. bacó dPalou picat (opcional )
1 cullerada de cafè d’ oli de fum
Per la vinagreta de tomàquet::
50 g de daus tomàquet
20 g de ceba tendre picada
5 g d’alfàbrega
1 cullerada de cafè de mostassa
100 g d’oli d’oliva
25 g de vinagre balsàmic
Sal , pebre.
Quètxup Verd de Marge per ½ litre aprox:
1kg. de tomàquet verd de marge madur
1 ceba gran
10 g de mostassa
1 pebrot verd
5 g de sal
1 gra all
1 pessic de canyella en pols
50 g mel
1 pessic de pebre negre
60 ml de vinagre poma
Oli oliva
5 g de pebre vermell dolç
2 claus molts als morter