Les receptes de la
Festa del Tomàquet

TOMÀQUET COR DE BOU DE CAL CLIMENT I CUSCÚS AMB FRUITS SECS

Una recepta de:

Ingredients:

800 g de tomàquet Cor de Bou

400 g de cuscús

400 ml de caldo vegetal o aigua mineral

50 g de panses

50 g d’orellanes d’albercoc

1 poma

20 g de pinyons

Oli d’oliva verga extra Verdal Manresa, sal, pebre i fulles de menta

Preparació

Rentar els tomàquets i treure’ls el peduncle. Tallar-los a una mida que es puguin menjar.

Bullir l’aigua o el caldo salpebrat. Una vegada bull, cobrir el cuscús i posar film al recipient. Quan el cuscús s’hagi begut tot el líquid, destapar i amb l’ajut d’unes forquilles anar-lo desgranat (que quedi solt).

Tallar els fruits secs i la poma, pelada, a daus petits (fer-ho a última hora per no oxidar-se). Barrejar amb el cuscús.

Fer una corona de tomàquets al plat i al centre posar-hi el cuscús. Amanir amb un bon raig d’oli i decorar amb unes fulles de menta.

Durant el Showcooking del dilluns dia 20, diversos cuiners ens ensenyaran a fer alguns dels plats que degustarem als seus restaurants en el Sopar del tomàquet i en el Sopar degustació.

Aquí podeu veure el vídeo corresponent a la recepta.

 

Enllaç disponible a partir del dilluns 20 juliol.

Segueix la Festa a les xarxes:

Comissió organitzadora: